en-USel-GR

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ & ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΪΟ SARS-COV-2

 

Η βιο-ιατρική έρευνα εργάζεται σκληρά για την εύρεση αποτελεσματικών θεραπευτικών ουσιών όπως αντιιικά φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων εμβολίων, αναστολέων πεπτιδίων, νουκλεοσιδικών αναλόγων και μονοκλωνικών αντισωμάτων , ταυτόχρονα κάποιοι αναπτύσσουν δοκιμασίες in vitro για έρευνα και κλινικές δοκιμές ή/και εστιάζονται στη διάγνωση.

Μέσω των συνεργασιών μας μπορούμε να παρέχουμε ένα μεγάλο εύρος εξοπλισμού & αναλωσίμων τα οποία βοηθούν στην επιτάχυνση και την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας μεγάλου όγκου δειγμάτων. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις λύσεις που παρέχει η Metrolab και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για έρευνα σχετική με το COVID-19

Ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να επιταχύνετε και να αυτοματοποιήσετε την έρευνα σας σε οποιοδήποτε πεδίο εστιάζετε

 
   
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  

Η εταιρεία βιοτεχνολογίας “BIOTECON Diagnostics” με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρία στη μέθοδο Real-time PCR kits, παρέχει τα  “microproof® SARS-CoV-2 Screening/Identification Kits” με σκοπό την ποιοτική ανίχνευση του νέου κορονοϊού SARS-CoV-2 με σκοπό την υποστήριξη της διάγνωσης COVID-19.

To “microproof® SARS-CoV-2 Screening Kit” εντοπίζει το γονίδιο E gene του Betacoronavirus, ενώ το “microproof® SARS-CoV-2 Identification Kit” στοχεύει το γονίδιο της ειδικής RNA-dependent RNA polymerase (RdRp) του SARS-CoV-2. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο πατώντας εδώ

Τα δείγματα RNA των ασθενών μπορούν να απομονωθούν με τη βοήθεια του 
foodproof Magnetic Preparation Kit VI (for viral RNA and DNA)” της BIOTECON Diagnostics.

 
   

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Η IDEXX με μεγάλη εμπειρία και τεχνογνωσία στον χώρο του Περιβάλλοντος αλλά και της τεχνολογίας rt-PCR πρωτοπορεί και παρέχει ολοκληρωμένη λύση συγκέντρωσης-απομόνωσης-ανίχνευσης του κορονοϊού SARS CoV-2 σε δείγματα λυμάτων. Το συγκεκριμένο κιτ απομόνωσης και ανίχνευσης απαιτεί σύστημα rt-PCR και είναι πλήρως επικυρωμένο και αξιόπιστο για αναλύσεις σε δείγματα λυμάτων βιολογικών καθαρισμών .

 
   

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

  Η BioTek Instruments ως ένας εγγεγραμμένος στον FDA κατασκευαστής ιατροτεχνολογικών συσκευών ανάγνωσης μικροπλακών (microplate readers), μηχανών πλύσης/διανομής (washers/dispensers) και αυτοματοποιημένων συστημάτων μικροσκοπίας/απεικόνισης (automated microscopes/imagers), διαθέτει μέσα που βοηθούν στην επιτάχυνση και την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας χιλιάδων δειγμάτων. Εδώ θα βρείτε πληροφορίες για τις λύσεις που παρέχει η BioTek και μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην έρευνα και διάγνωση σχετική με τον COVID-19.

           
                 
Clinical   General Virology Applications   Therapeutic Development   Cellular Host Response    Animal Models of Infection
                 

Serological Research
PCR master mix dispensing

 

Viral Growth/Titration
Viral Replication Kinetics
Viral Detection

 

Vaccine Development
Humoral Response
Antivirals/Small Molecules

 

Cellular Tropism
Cellular Immune
Soluble Immune
Cell Death Detection & Modality

 

Pathology
Soluble Immune Response
Cellular Immune Response

 
   
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ   Εστιάζοντας στην ανίχνευση παθογόνου COVID-19 μέσω RT-PCR, θα βρείτε τις προτάσεις και λύσεις της IKA για την προετοιμασία , καθαρισμό και εκχύλιση DNA/RNA από τα δείγματα σας.

 

     
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  

Η YMC φροντίζοντας πάντα για την καλύτερη υποστήριξη των αναλυτών χρωματογραφίας δημιούργησε μια ιστοσελίδα όπου μπορείτε να βρείτε χρήσιμες εφαρμογές που αφορούν σε αναλύσεις που πραγματοποιούνται στην τρέχουσα έρευνα για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19.

Επιπλέον, έχουν συγκεντρώσει μια επιλογή δημοσιεύσεων για αναλύσεις ουσιών που παρουσιάζουν θεραπευτική δράση. Μπορείτε να δείτε απευθείας ποια στήλη YMC χρησιμοποιήθηκε στη δημοσίευση ή ποια στήλη προτείνεται για την εφαρμοζόμενη μέθοδο.

 
   
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  

Μέσω της LLG μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αναλώσιμα και εξοπλισμό από ποικίλους κατασκευαστές, ξεκινώντας από την προετοιμασία και χειρισμό δείγματος, απομόνωση DNA/RNA έως και την ανάλυση των αποτελεσμάτων σας. Θα βρείτε τον ειδικό κατάλογο εδώ.

 
   
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ   Εστιάζοντας στην ανίχνευση παθογόνου COVID-19 μέσω RT-PCR, θα βρείτε τις προτάσεις και λύσεις της OHAUS για τα εργαστηριακά πρωτόκολλα για PCR & ELISA


 

PRODUCTS AVAILABLE FROM

 

 
     

 

 

Ιδιαίτερα σημαντική για την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων στην έρευνα SARS-CoV-2, είναι η χρήση κατάλληλου περιφερικού εξοπλισμού και αναλωσίμων. Αυτή τη στιγμή περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη φύση των δειγμάτων σας και την πιθανότητα αυτών να αποτελούν κίνδυνο όχι μόνο για άλλα δείγματα αλλά και για τους επιστήμονες που τα χειρίζονται καθώς και το ευρύτερο εργαστήριο. Η Eppendorf διαθέτει ποικιλία προϊόντων σχεδιασμένα για να προστατεύουν το χρήστη αλλά και να επιταχύνουν τα αποτελέσματα. Μπορείτε να βρείτε εδώ τα είδη Eppendorf που διατίθενται μέσω του καταλόγου της LLG.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  

 
     
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ  

Η Tosoh Bioscience προσφέρει μια ποικιλία ρητινών και στηλών χρωματογραφίας υποστηρίζοντας την έρευνα στον αγώνα κατά του COVID-19.

Επικοινωνήστε μαζί τους (κάνετε κλικ εδώ) για να μάθετε τις λύσεις που παρέχει η Tosoh  στη μάχη κατά του COVID-19.

Δείτε μερικές από τις λύσεις που έχουν αναπτύξει όσον αφορά στην ανάλυση και καθαρισμό πλασμιδίων, ιών, virus like σωματιδίων και εμβολίων: